RENOVATIE

DE KLANT IS KONING

Iedere renovatie is voor ons een uitdaging waarbij wij niet denken in problemen maar zoeken naar de juiste oplossing. Een stelregel staat voor ons als een paal boven water, de klant is koning. Wij passen ons aan naar de wensen van de klant.

Wij zullen de klant tijdens het gehele bouw proces ontzorgen!

Wij zullen u bij ieder proces van dienst zijn, van de eerste schets tekening, tot het insnijden van de deurmat na oplevering, inclusief een passend onderhoudscontract.

BOUWERVARING

80 jaar bouwen heeft zowel binnen als buiten de regio veel mooie gerealiseerde werken opgeleverd die allen voldoen aan de kwaliteitseisen en uitstraling zoals u dat voor ogen ziet.

* kwaliteit en netheid
* gebruik hoogwaardige materialen
* met veel plezier uitgevoerd door vaklieden die hun vak verstaan

OBA voert iedere renovatie met veel enthousiasme en zorg uit, of het gaat om een pannen of rieten dak van een woning, een tuinhekje poedercoaten, de entreedeuren van een kerk, de gevel van een monumentaal pand of een excusieve villa of bedrijfspand.

UW RENOVATIE

ONZE ZORG !

RENOVATIE

Renovatie  is herstellen en wanneer nodig gedeeltelijk vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen.

Restauratie zijn die handelingen aan een beschadigd of gedeeltelijk verloren gegaan pand met het doel deze terug te brengen in een eerdere toestand. Een extreme vorm van renovatie of restauratie is het optrekken van nieuwbouw achter een bestaande gevel. Voor deze werkwijze bestaat de term facadisme.

Bij renovatie kunnen karakteristieke eigenschappen gecombineerd worden met moderne vernieuwingen. Heeft u renovatie / restauratie plannen aan uw (monumentale) pand neem dan vrijblijvend contact met ons op .

Hervormde kerk Heemskerk

Helene by Barbara Beverwijk

Rieten kap Bloemendaal

Nozem en de Non Heemskerk

Apostolisch Genootschap Heemskerk

Monumentale woning Wijk aan Zee

Donkey Heemskerk

Dorpskerk Heemskerk

© Copyright - OBA