VERBOUW

DE KLANT IS KONING

Iedere verbouwing is voor ons een uitdaging waarbij wij niet denken in problemen maar zoeken naar de juiste oplossing. Een stelregel staat voor ons als een paal boven water, de klant is koning. Wij passen ons aan naar de wensen van de klant.

Wij zullen de klant tijdens het gehele bouw proces ontzorgen!

Wij zullen u bij ieder proces van dienst zijn, van de eerste schets tekening, tot het insnijden van de deurmat na oplevering, inclusief een passend onderhoudscontract.

BOUWERVARING

80 jaar bouwen heeft zowel binnen als buiten de regio veel mooie gerealiseerde werken opgeleverd die allen voldoen aan de kwaliteitseisen en uitstraling zoals u dat voor ogen ziet.

* kwaliteit en netheid
* gebruik hoogwaardige materialen
* met veel plezier uitgevoerd door vaklieden die hun vak verstaan

OBA voert iedere verbouwing met veel enthousiasme en zorg uit, of het gaat om een dakpan die scheef ligt, een tuinhekje poedercoaten, van een dakkapel tot een dakopbouw, van een aanbouw tot een bijgebouw, schuur of berging, van een complete make over, in de woningbouw maar ook in de utiliteitsbouw.

UW VERBOUWING !

ONZE ZORG !

Duurzaam verbouwen

De vraag naar goede woningen en andere gebouwen blijft groeien. Alleen nieuwbouw voldoet niet aan de vraag. Door gebouwen te verbouwen, komen er meer woningen en kantoren met goede kwaliteit en comfort beschikbaar.  Daarnaast is verbouwen vaak duurzamer, goedkoper en minder schadelijk voor het milieu dan sloop- en nieuwbouw.

Duurzaam bouwen door verbouwen

Het verlengen van de levensduur van een gebouw is een van de meest effectieve manieren om duurzaam te bouwen. Verbouwen bespaart vaak veel materialen en kosten voor bijvoorbeeld nieuwe wegen en riolering en verminderd bouw- en sloopafval. Tegelijk biedt het verbouwen van woningen en bedrijfspanden een goede gelegenheid om de panden energiezuiniger en gezonder te maken. Denk aan betere ventilatie en het oplossen van vochtproblemen.

Mc Donald’s Resaurant Beverwijk

Mc Donald’s Resaurant Bodegraven

Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen omlaag naar 6%

Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw is verlaagd van 21% naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Ook aanleg en onderhoud van de tuin door hoveniers valt onder het 6%-tarief. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.

De verlaging is ingegaan per 1 maart 2013, is tijdelijk, en duurt tot 1 maart 2014.

Woonhuis Heiloo

Verbouwing keuken Beverwijk

Meerdere aanbouwen aaneengeschakeld Heemskerk

Btw-tarief stuc- en schilderwerk 6% voor woonhuizen ouder dan 2 jaar.

Wanneer geldt dit percentage?

Het B.T.W.-tarief op stukadoors-en schilderwerk van 6% geldt bij werkzaamheden aan woningen in de bestaande bouw welke ouder zijn dan 2 jaar. Voor de start van het werk dient door de opdrachtgever een B.T.W. ouderdomsverklaring te worden ondertekend waarin duidelijk staat vermeld dat de woning ouder is dan 2 jaar.

HelenebyBarbara Beverwijk

Aanbouw hoekwoning Heemskerk

Aanbouw tussenwoning Heemskerk

Marlo Terrein Beverwijk

Europaplein Heemskerk

Tuinhuis met buitenhaard Heemskerk

Garage Heemskerk

© Copyright - OBA